Slagtning og modning

Efter dyrlægens kontrol afliver vi selv grisene direkte på marken. Det giver ikke kun den bedste smag og kvalitet, men det er også den eneste rigtige måde i forhold til dyrevelfærd. Efter slagtningen og efterfølgende dyrekontrol, hænges kødet til modning for at sikre den bedste kvalitet. 

Modningsprocessen af dyr med naturlig opvækst er vigtig. Modningen forgår i vores klimarum, hvor vi styrer luftfugtigheden, temperatur og lufthastighed. 


Varemærket

Vi har ikke brug for at tatovere HindsholmGrisen med en tatoveringsslaghammer, for hverken grisene eller vi bryder os om det. Som garanti for kød fra HindsholmGrisen er alt kød stemplet med vores logo og slagteri autorisationsnummer 5977 inden det forlader gården.

Det særegne ved HindsholmGrisen er en flot og ensartet fedtmarmorering med en harmoni mellem kød og fedt. Fedtet skal være særdeles velsmagende, blødt og flydende. Dette kan vi kun opnå ved at behandle vores grise på naturlig vis.